Aktiviteter for ungdom

Gjennom året er vi avhengige av å få med frivillige på laget. Sammen kan vi sørge for gode møteplasser og opplevelser for ungdommene våre.

Aldersgruppe: 13 til 18 år

Fos oss er det viktig å jobbe godt for å skape gode møteplasser og opplevelser for ungdommene våre, og gjennom året har vi mye på tapetet. Vi kan nevne konserter, sommerjobb for ungdom, sommerleir for ungdom, sommer-Frøya, kulturbusser som f.eks Escape Hunt og Vassfjellet, vi har halloweenparty, gresskarkonkurranser og juleball.

For å kunne gjennomføre så mye og så ofte vi ønsker er vi avhengige av å få frivillige med oss på laget. Ved å melde deg som frivillig på "aktiviteter for ungdom" vil du motta en sms i forkant av det aktuelle arrangementet. Det er uforpliktende å skrive seg opp som frivillig her hos oss, og du svarer derfor på sms kun om du har anledning til å bidra. Har du ikke anledning trenger vi ingen tilbakemelding på det. Ved å stille opp for oss kan du bli en viktig person i ungdoms liv, du kan bidra til å gjøre en forskjell og til gjengjeld får du gode samtaler, bli kjent med våre fantastiske ungdommer og ikke minst kan vi love mye latter og moro.

2024 © Frøya frivilligsentral