Mandag 7 Februar 2022
07.02.2022 kl. - 03.10.2022 kl., Frøya
Bli med!
Vær med å støtt leger uten grenser! Strikk en genser! Vi tar imot ferdig strikketøy, som skal få være en del av noe gøy!

I år går inntekten for årets TV-aksjon til «Leger uten grenser», og deres arbeid for å bidra til å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone.

Aksjonskomiteèn på Frøya ønsker i den anledning å arrangere et «Strikkelotteri» drevet fram av Frivilligheten. Vi håper at alle strikkere på Frøya som har mulighet vil donere ett eller flere strikketøy til vårt lotteri. 

Vi vet at mange strikker fortere enn de rekker å gi det bort, noen mangler noen å strikke til, mange strikker bare for gøy og legger i «gaveskuffen», og andre har kanskje lyst til å strikke til dette gode formålet?

Vi tar imot ferdig strikketøy på Frivilligsentralen fra og med i dag og frem til oktober. Da kjører vi i gang storstilt strikkelotteri i oktober, og gir alle som har lyst til å vinne nydelig hjemmestrikk muligheten til å kjøpe lodd i vårt strikkelotteri.

Har du spørsmål? Ring Siw Aina på 940 38 950 eller send en mail til frivilligsentralen@froya.kommune.no 

Vi setter stor pris på om dere deler dette innlegget i hytt og gevær, slik at vi når ut til alle strikkere på Frøya (Hitterværinger får gjerne være med de også) 🥰

For mer informasjon om årets TV-Aksjon: https://blimed.no/
2024 © Frøya frivilligsentral