Torsdag 9 Februar 2023
Kl. 13:45 - 16:00, Frivilligsentralen
Etter skoletid
Endelig kan man igjen starte opp med tilbudet «Etter skoletid» for mellomtrinnsbarn i Frøya kommune. Tilbudet har tilhold til i kantina i Frøyahallen, på Frivilligsentralen, i basishallen og noen ganger kanskje også i flerbrukshallen.

I en oppstartfase tilbys nå «etter skoletid» hver andre torsdag fra 9.februar og ut skoleåret. Ordningen følger skoleruta.

Tilbudet er en tverrfaglig satsning mellom Frivilligsentralen, Frisklivssentralen, Frøya menighet, Frøyahallene, en frivillig kokk og MaxTrim.

Når elevene kommer til oss rett etter skolen vil de få tilbud om et varmt måltid. Det vil også bli satt fram litt frukt og grønnsaker underveis. Det legges opp til aktivitet i basishallen fra kl 14.30 for den som ønsker litt fart og fysisk leik. Her vil MaxTrim ta hovedansvaret og oppmuntre til spennende og allsidige aktiviteter. Det vil likevel være rom for fri-leik. Hos oss finnes ingen krav om prestasjon, her deltar barnet på den måten det selv ønsker. I tillegg vil det bli rom for en del bord-aktiviteter, spill og pusling oppe i kantineområdet. 

Det er ønsket at barn som skal delta på etter skoletid melder seg på ved å booke gratis billett her: https://www.froyaarena.no/etter-skoletid-t1kzr5/. Det kommer eget arrangement for hver av torsdagene utover våren. Påmelding er viktig for å til en hver tid ha nok voksne og mat til alle.

Voksne barna kommer til å treffe denne vinteren og våren er Lenita og Amalie fra MaxTrim, Marit fra Frøya menighet, Ingvild fra Frisklivssentralen, Sibel og Olav fra Frøyahallene, Torunn som stiller som frivillig og Siw Aina fra Frivilligsentralen.

2024 © Frøya frivilligsentral