Tirsdag 16 Januar
Kl. 13:45 - 16:00, Frivilligsentralen
Etter skoletid
Velkommen til Etter skoletid.

Alle som skal delta på etter skoletid må booke billett. Ønsker du som voksen å delta/hjelpe til, book ledsagerbillett.

 

Tilbudet er en tverrfaglig satsning mellom Frivilligsentralen, Frøya menighet, Frøyahallen, Flyktningtjenesten, samt flere flotte frivillige, deriblant Torunn, Anne-Lise og Hege som alle tre er med fast hver gang.

Når elevene kommer til oss rett etter skolen vil de få tilbud om et varmt måltid. Det vil også bli satt fram frukt/grønsaker underveis. Det legges opp til aktivitet i basishallen og flerbrukshallen fra ca kl 14.00 for den som ønsker fart og fysisk leik. Barna har ønsket litt mer organisert aktivitet som kanonball og straffekonkurranser, og det skal vi møte dem på. På "etter skoletid" finnes ingen krav om prestasjon, her deltar barna på den måten de selv ønsker. I tillegg vil det utover våren bli rom for en del bord aktiviteter, spill og pusling oppe i kantineområdet. Vi tilbyr også PlayStation 5 og VR briller til gamerne.

ALLE SOM SKAL I BASISHALLEN MÅ HA MED TRENINGSTØY. INGEN MED DONGERIBUKSER FÅR GÅ I BASISHALLEN. DET ER SKIFTEMULIGHETER HER HOS OSS.

Alle barn som skal delta på etter skoletid MÅ ha kjøpt billett seinest kl 12.00 dagen før. Da stopper påmeldingen, og det vil ikke bli muligheter for "etterpå påmelding". Det vil komme eget arrangement for hvert av dagene. Vi er ikke skikkelig oppe å går i gammel rutine før medio mars. De barn som har egne mobiler tar med qr koder og foreviser dette ved ankomst. Om barnet ikke har mobil finner vi det igjen på påmeldingslista. Vi ønsker trygger rammer, og vil derfor vite hvilke og hvor mange barn som skal være sammen med oss de forskjellige dagene.

Har man barn som trenger tilrettelegging eller ekstra støtte på skolen MÅ en foresatt/ekstra voksen delta i følge med barnet på etter skoletid. Du booker da ledsagerbillett. Er det ting i barnegruppa dere mener vi trenger å holde et ekstra øye med er dere velkommen til å snakke med oss om dette.

Voksne barna kommer til å treffe fast utover våren er Linda, Hege, Torunn, Anne-Lise, Sibel, Marit og Siw Aina

2024 © Frøya frivilligsentral