Torsdag 21 April 2022
Kl. 13:30 - 16:30, Frivilligsentralen
Etter skoletid
Etter skoletid på Frivilligsentralen er et tilbud for alle elever i 5-7.trinn i Frøya kommune.

Første torsdag etter påske starter Frivilligsentralen opp prøveprosjektet "Etter skoletid". 

Det er et gratistilbud til alle barn som går på mellomtrinnet i Frøya kommune. Vi åpner kantine, håndballhall og amfi for elevene. Her er det mulighet for å være aktiv i hallen med kult nyinnkjøpt utstyr som Bumball, Boomerangball, Innebandy, kanonball, popup fotballmål, nappe halen, flaggfotball, Spikeball og mye mer. Det vil også være mulig å svinge seg i dansen, spille playstation eller se en film i amfiet, gjøre lekser på et av møterommene eller finne på andre og roligere aktiviteter for dem som måtte ønske det.

Ved ankomst vil elevene få tilbud om et enkelt mellommåltid, f.eks frukt, brødmat, suppe ol

Får vi med oss frivillige kan vi på sikt også forhåpentligvis åpne basishallen. 

For elever fra Dyrøy og Nordskag går det korresponderende buss, men for elever fra Nabeita har vi dessverre ikke greid å få på plass en skyssordning. Busselskapet har ikke kapasitet til å selge oss tjenesten. Det er likevel et lysglimt, det er gangvei hele veien fra Nabeita oppvekstsenter og hit til oss. Vi håper derfor at mange elever derifra sykler, eller får hjelp med skyss av foreldre, besteforeldre eller andre de kjenner.

Det vil være nyttig for oss om foreldre registrerer sitt barn under her, så vi får en aldri så liten pekepinn på hvor mange som ser for seg å benytte ordningen.

I tillegg vil vi arrangere "Etter skoletid" en fredag hver måned, da fortrinnsvis på kveldstid. Disse arrangementene vil bli annonsert både her inne og på Frøya Arena. Først ute er "Disko for mellomtrinnet" fredag 11.mars.

VI GLEDER OSS

Påmelding er stengt
2024 © Frøya frivilligsentral