Tirsdag 19 April 2022
19.04.2022 kl. - 17.06.2022 kl., Frøya
Frøya i form - Sykle til jobben
Sykle til jobben er en årlig aktivitetskampanje med mål om å få flest mulig i mest mulig hverdagsaktivitet. I kampanjeperioden registrerer alle deltakerne ALL sin fysiske aktivitet. Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig og morsom konkurranse. I år er Frøya kommune med for aller første gang.

Sykle til jobben har holdt på siden 1973 og har etter hvert blitt mye mer enn bare sykkel! Hovedmålene er å stimulere til økt hverdagsaktivitet i tillegg til å ha fokus på en aktiv reisevei til og fra jobb. Det er ikke bare sykling som teller, men padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening er også eksempler på poenggivende aktiviteter. Alle som registrerer poeng er med i trekningen av fantastiske premier! Se mer informasjon på sykletiljobben.no

Vi håper at frøyværinger synes dette er et morsomt konsept de ønsker å delta på. Vi trekker ut flotte premier lokalt blant de aktive hver eneste uke. Prosjektet er et samarbeid mellom kommune og forskjellige frivillige organisasjoner og næringsliv.

Hold av lørdag 2.april 22, da slår vi på stortromma og arrangerer storstilt Kick Off for "Frøya i form"! Mer informasjon kommer etter hvert som datoen nærmer seg.

Artikkel i Frøya.no: https://www.froya.no/nyheter/i/Or1POA/haaper-ny-aktivitet-blir-stoerre-enn-froeyatrimmen

Artikkel i Hitra-Frøya: 

2024 © Frøya frivilligsentral