Fredag 1 Juli 2022
01.07.2022 kl. 00:00 - 01.11.2022 kl., Frøya
Frøyatrimmen 2022
Den populære og folkekjære Frøyatrimmen starter opp igjen 1.juli 2022

Hjemmesiden til konkurransen: http://www.trimpoeng.no/i/froeyatrimmen-2022

"Frøyatrimmen er folkehelse på grønn resept"

Dette er din egen poengjakt,

din trim,

din form!

Frøyasommerens aller vakreste eventyr, Frøyatrimmen blåses nå i gang igjen. Frøyatrimmen og Trimpoeng er et fantastisk konsept som motiverer deg til fysisk aktivitet. Det handler ikke om hvem som går flest turer, eller skaffe flest poeng. Målet er helt enkelt å vise deg selv at en tur ut i marka eller langs veien hver dag, eller så ofte du kan, bidrar til god helse. Det at du får muligheten til å samle poeng er ment som et ledd i å øke motivasjonen til å delta. På denne måten sikrer du deg bedre helse, økt turglede, kjærlighet til øya di og mange flotte naturopplevelser.

"Kom igjen no kropp, ditta skal vi klare."

I løpet av denne trimperioden kan vi friste med flotte turmål, muligheter for rundturer, innsjekk som på en naturlig måte knytter grender sammen og hyppigere innsjekk på lange løyper som blant annet "Frøya over" og "Den store Nessarunden". Antall innsjekk er kraftig redusert fra forrige runde, dette for å oppnå max ytelse på appen.

Frøyatrimmen er tenkt som en motivasjon til å komme seg opp av sofaen og ut i frisk luft. Det er gratis å delta og du bestemmer selv når og hvor du vil gå på tur. Det eneste du trenger for å være med er en smarttelefon og et ønske om å komme deg ut i naturen langs sti eller vei. For å delta må du laste ned appen "Trimpoeng", registrere deg og velge vår konkurranse. Har du deltatt tidligere trenger du bare å logge inn og velge "Frøyatrimmen 2022". Alle kan delta og fokus er folkehelse.

Vi har lagt ut mange turmål både på fast-Frøya og ute i vår fantastiske øyrekke. Legg gjerne opp turene slik at du får med deg mange turmål på samme tur. Du finner mer informasjon om flere av turene på ut.no.

Hver gang du sjekker inn på et turmål samler du poeng. Du kan besøke alle turmål så mange ganger du vil. Det må gå 8 timer mellom hvert innsjekk. Alle turmål har forskjellig poengverdier. Du kan følge med i appen for å se hvordan du selv og andre ligger an.

Man kan også delta på lag i tillegg til personlige deltakelse. Vi tillater max 10 stk på hvert lag. Vi følger rangeringen i appen når vi velger ut et vinnerlag, så her gjelder det å fylle opp lagene sine. Vinnerlaget får påspandert pizzaaften.

 

 

Frøyatrimmen går fra 1.juli til 1.november

Vi har også denne gangen premier på lur. Disse trekkes vilkårlig blant deltakere med minimum 50 innsjekk. Paralelt kjører vi en instagramkonkurranse der vi trekker ut et vinnerbilde som premieres hver uke. merk bildene dine #frøyatrimmen.

 

"I utmark kan enhver ferdes til fots hele året, når det skjer hensynsfullt og med tilbørlig varsomhet".


"Innmark er all dyrket jord, som åker, eng, kulturbeite, hage og yngre plantefelt. Innmark er også gårdsplass, hustomt og industriareal"

 

Spørsmål kan sendes til post@froya.kommune.no

Alle henvendelser må gå enten via Frivilligsentralens facebookside eller oppgitt mailadresse, og vil bli svart ut mandag-fredag mellom kl 8.00-16.00.  

VI ØNSKER DERE ALLE FLOTTE TUROPPLEVELSER PÅ VAKRE FRØYA

2024 © Frøya frivilligsentral