Onsdag 5 Juli 2023
Kl. 10:00 - 16:00, Veiholmen
Sommer-Frøya RIBtur til Veiholmen
Vi skal for tredje år på rad ut på ribtur, denne gangen med Ansnes Brygger Event i førersetet.

Sommer-Frøyas desidert mest populære aktivitet foregående år er ribturen ut til Øyrekka vår, med strandhogg på Sula og lunsj på Bogøya. Vi gleder oss derfor ekstra mye til å ta dere med ut på nok en fartsfylt ribtur. Denne gangen skal vi utvide horisonten og besøke Veiholmen. Det blir strandhogg med lunsj også denne gangen.

Selv om vi skulla være så heldige å få skikkelig sommervær denne dagen er det kaldt på sjøen. Alle barn får låne både overlevelsesdrakter og slalombriller. Det kan likevel være greit både med en lue/pannebånd til å dekke ørene og kanskje en litt tykkere genser innenfor dressen. Vi skal kjøre fort, og det blir fort kaldt. Har man egen overlevelsesdress er det aller beste om du tar med deg denne.

Aktiviteten er for barn født 2008-2013.

Nytt av året er at billetter bookes og kjøpes her inne på Frøya-Arena. Vi opererer ikke med ventelister, men legger fortløpende ut evt nye tilgjengelige plasser her inne. Plasser som er booket men ikke blir benyttet etterfaktureres med kr 300. Avmeldingsfrist senest 48 timer før arrangementsstart. Vi refunderer ikke kjøpte billetter. Ved eventuelt videresalg av billetter skal dette avklares med arrangør på forhånd på mail til frivilligsentralen@froya.kommune.no. Du har kun anledning til å booke for barn av egen husstand.

Vi åpner for påmelding på denne, og alle andre Sommer-Frøya aktiviteter tirsdag 11.april kl 20.00. Hvert barn har anledning til å melde seg på 3 aktiviteter. Barn som blir påmeldt flere enn tre aktiviteter vil automatisk bli fjernet fra en aktivitet av administrator. Vi åpner for flere aktiviteter pr barn om vi ser at det foreligger nok ledige plasser til dette. Det vil da bli gitt beskjed om dette på Frøya Arena sin facebookside. Det lønner seg derfor å følge denne siden i tiden frem mot sommerferien. Når barnet ditt er påmeldt en aktivitet vil du bli lagt til i egen facebookgruppe for aktiviteten, og videre beskjeder vil bli gitt fortløpende der inne.

Billetter: https://www.froyaarena.no/sommer-froya-ribtur-til-veiholmen-qk85hyn/

2024 © Frøya frivilligsentral