Mandag 3 Juli 2023
Kl. 09:00 - 16:00, Strømøya
Sommer-Frøya Ridning hos Stall SLT
Sommereventyret Sommer-Frøya vil i år gå av stabelen i tidsrommet 26.juni-7.juli.

Sommer-Frøya gjentar suksessen fra de to foregående år og inviterer til en drømmedag på Strømøya hos Stall SLT. Her blir det tid til stell av hester, ridning og kanskje en tur i vogn. Aktiviteten er for barn født 2008-2013.

Nytt av året er at alle billetter bookes og kjøpes her inne på Frøya-Arena. Vi opererer ikke med ventelister, men legger fortløpende ut evt nye tilgjengelige plasser her inne. Plasser som er booket men ikke blir benyttet etterfaktureres med kr 300. Avmeldingsfrist senest 48 timer før arrangementstart. Vi refunderer ikke kjøpte billetter. Ved eventuelt videresalg av billett skal dette avklares med arrangør på forhånd på mail til frivilligsentralen@froya.kommune.no Du har kun anledning til å booke for barn tilhørende egen husstand.

Vi kjører med tre puljer. Pulje 1 har oppstart kl 9.00 på Strømøya. Det vil ikke være voksne tilstede før avtalt tidspunkt. Det er derfor viktig at dere ikke sender barna inn i stallen før oppmøtetiden. Pulje 1 er ferdig kl 11.00, det er viktig å hente barna til oppgitt tid, slik at de ikke forstyrrer neste gruppe. Pulje 2 har oppstart 11.30-13.30. Pulje 3 har oppstart 14.00-16.00. 

Vi åpner for påmelding på denne, og alle andre Sommer-Frøya aktiviteter tirsdag 11.april kl 20.00. Hvert barn har anledning til å melde seg på 3 aktiviteter. Barn som blir påmeldt flere enn tre aktiviteter vil automatisk bli fjernet fra en aktivitet av administrator. Vi åpner for flere aktiviteter pr barn om vi ser at det foreligger nok ledige plasser. Det vil da bli gitt beskjed om dette på Frøya Arena sin facebookside. Det lønner seg derfor å følge denne siden i tiden frem mot sommerferien. Når barnet ditt er påmeldt en aktivitet vil du bli lagt til i egen facebookgruppe for aktiviteten, og videre beskjeder vil bli gitt fortløpende der inne. For denne aktiviteten vil dere i god tid få informasjon om hvilken gruppe ditt barn har blitt satt opp i.

Har barnet ditt hjelm og sikkerhetsvest er det fint om det tar det med seg. De andre får låne på rideskolen. Det er kjekt med sko som går over anklene, og klær som sitter litt tett. Alle barna må møte gode og mette til aktiviteten. Sommer-Frøya stiller med drikke. Trenger barnet et mellommåltid må dette medbringes.

Har man barn som trenger tilrettelegging eller ekstra støtte MÅ en foresatt/ekstra voksen delta sammen med barnet.

Vi gleder oss, og håper dere sitter klare til å melde på tirsdag 11.april kl 20.00!

Billetter: https://www.froyaarena.no/sommer-froya-ridning-pa-stall-slt-pulje-1-wp64dt/

2024 © Frøya frivilligsentral