Fredag 30 Juni 2023
Kl. 07:00 - 23:30, Meråker
Sommer-Frøya Rypetoppen og Harryhandel
Rypetoppen – kanskje Trøndelags beste klatrepark. I Rypetoppen klatrepark skal Sommer-Frøyas deltakere kose seg i klatreløypene hele dagen.

Sommer-Frøya inviterer til tur i Rypetoppen Adventurepark. Her skal vi henge både høyt og lavt dagen lang, og prøve oss på alt som er moro. Her er løyper for både råtassene, og for de som ønsker å ta det litt mer piano.

Denne aktiviteten er for barn født 2008-2013 

Nytt av året er at alle billetter bookes og kjøpes her inne på Frøya-Arena. Vi opererer ikke med ventelister, men legger fortløpende ut evt nye tilgjengelige plasser her inne. Plasser som er booket men ikke blir benyttet etterfaktureres med kr 300. Avmeldingsfrist senest 48 timer før arrangementstart. Vi refunderer ikke kjøpte billetter. Ved eventuelt videresalg av billett skal dette avklares med arrangør på forånd på mail til frivilligsentralen@froya.kommune.no Du har kun anledning til å booke for barn tilhørende egen husstand.

Vi kjører buss fra Sistranda tidlig på morgenen for å være i Meråker så tidlig som mulig. Gjengen må derfor børste søvnen ut i øynene, bussen går fra Frøyahallen kl 7.00. Barna skal ha ned seg matpakke og drikkeflaske. Det er viktig at barna har med seg nok mat til lunsj. Alle trenger også gode sko og det er viktig å følge med værmeldingen slik at alle har riktig tøy på/med seg.

Vi sørge for frukt underveis, samt middag.

Før vi reiser hjem stikker vi en aldri så kjapp tur over grensa. Her besøker vi godteland og prøver oss på det de voksne kaller for "Harryhadel".

Har man barn som trenger tilrettelegging eller ekstra støtte MÅ en foresatt/ekstra voksen delta sammen med barnet.

Vi gleder oss, og håper dere sitter klare til å melde på tirsdag 11.april kl 20.00!

Billetter: https://www.froyaarena.no/sommer-froya-rypetoppen-og-harryhandel-wc8f2f/

2024 © Frøya frivilligsentral