Tirsdag 4 Juli 2023
Kl. 10:00 - 18:00, Pirbadet
Sommer-Frøya tur til Pirbadet
Vi pakker badebaggen og vender nesa mot Pirbadet.

Elsker du å bade? Elsker du vannrutsjebaner og stupetårn? Digger du bølgebasseng og boblebad? Elsker du å henge med venner? 

Da foreslår vi at du melder deg på vår tur til Pirbadet. Vi fyller en buss med glade unge frøyværinger og tar turen. For å være med oss er det viktig at du er svømmedyktig, det er et krav. Utover det er denne aktiviteten for barn født 2008-2013.

Vi åpner for påmelding på denne, og alle andre Sommer-Frøya aktiviteter tirsdag 11.april kl 20.00. Hvert barn har anledning til å melde seg på 3 aktiviteter. Barn som blir påmeldt flere enn tre aktiviteter vil automatisk bli fjernet fra en aktivitet av administrator. Vi åpner for flere aktiviteter pr barn om vi ser at det foreligger nok ledige plasser. Det vil da bli gitt beskjed om dette på Frøya Arena sin facebookside. Det lønner seg derfor å følge denne siden i tiden frem mot sommerferien. Når barnet ditt er påmeldt en aktivitet vil du bli lagt til i egen facebookgruppe for aktiviteten, og videre beskjeder vil bli gitt fortløpende der inne.

Har man barn som trenger tilrettelegging eller ekstra støtte MÅ en foresatt/ekstra voksen delta sammen med barnet.

Vi trenger frivillige til å være med oss på denne aktiviteten. Har du lyst håper vi å høre fra deg på mail til frivilligsentralen@froya.kommune.no

Nytt av året er at alle billetter bookes og kjøpes her inne på Frøya-Arena. Vi opererer ikke med ventelister, men legger fortløpende ut evt nye tilgjengelige plasser her inne. Plasser som er booket men ikke blir benyttet etterfaktureres med kr 300. Avmeldingsfrist senest 48 timer før arrangementstart. Vi refunderer ikke kjøpte billetter. Ved eventuelt videresalg av billett skal dette avklares med arrangør på forhånd på mail til frivilligsentralen@froya.kommune.no Du har kun anledning til å booke for barn tilhørende egen husstand.

Billetter: https://www.froyaarena.no/sommer-froya-pirbadet-sn51he/

2024 © Frøya frivilligsentral