Bilrebus

Frivilligsentralen har i lengre tid hatt et ønske om å arrangere bilrebus. Anledningen bød seg under Frøyadagan 2023 da vi fikk til å arrangere i tett samarbeid med resten av virksomheten kultur og idrett.

På 80-tallet ble det et par år arrangert bilrebus, noe mange av de over 40 år husker godt. Dette har vi lenge tenkt på å arrangere, men det kreves at man har mange mennesker i sving. Heldigvis bød anledningen seg under Frøyadagan, og det var utrolig kjekt å kunne samle virksomheten kultur og idrett under ett felles arrangement.

Løypa gikk fra Frøya kulturhus til Titran. På turen hadde deltakerne 10 poster de skulle besøke. På hver post fikk de utdelt et kodeord. Kodeordet åpnet stedets utfordring som besto av to spørsmål og en fotooppgave. I tillegg fikk alle utdelt seks forskjellige quizer de kunne svare på mens de kjørte mellom postene. Sist men ikke minst fikk de også åtte morsomme fotoutfordringer de kunne utføre når og hvor de måtte ønske det selv.

Hele 30 biler ble med på leken ei helg hvor det skjedde utrolig mye og mange måtte velge hva de skulle prioritere å bli med på. Men alle tilbakemeldinger har vært udelt positive, og folk ønsker seg ny rebus og det snart. Vi har allerede bestemt oss for å arrangere igjen til neste år. Vi tror det er smart med litt avstand mellom denne type arrangementer, slik at man skal få tid til å glede seg til neste runde.

Mange flere bilder av denne flotte dagen finner du på Frivilligsentralens facebookside.


2024 © Frøya frivilligsentral