Eldre ut på middag

Er du over 65 år og fullvaksinert? Er det lenge siden du har vært ute og spist et hyggelig måltid sammen med venner og kjente?

Nå er tid og sted for høstens «Eldre ut på middag»-arrangement klart. Vi møtes til middag og underholdning på Hotell Frøya på selveste valgdagen 13.september. Ordfører Kristin Furunes Strømskag ønsker velkommen, og spiser sammen med oss.

Oppmøte kl 15.30, middagsserveringa starter kl 16.00. Hotellet frister med nydelig hjortegryte med potetpure, etterfulgt av hjemmelaget karamellpudding og kaffe til dessert. Egenandel 125 kr.

Om noen trenger drosje til og fra arrangementet, gi beskjed om det til Frivilligsentralen så bestilles og ordnes det gjennom oss.

Etter middag blir det underholdning av TrønderKaillan. Her vil det også bli mulighet for dans.

Ordningen finansieres av midler fra Statsforvalteren i Trøndelag, og er et samarbeid mellom Frivilligsentralen, Lokalforeninga livsglede for eldre Frøya, Frøya demensforening, Frøya Taxi og Hotell Frøya.

Vi håper at alle som har mulighet vil tilbringe denne ettermiddagen sammen med oss. Påmeldingsfrist er 7.september. For påmelding, ring eller send sms til Siw Aina på mobil 940 38 950.

2024 © Frøya frivilligsentral