Frøya Storhalls frivillige

Frivillighetens år og presentasjoner av frivilligheten på Frøya er i full gang. I dag har turen kommet til Frøya Storhall AS. Selv om de har ansatt daglig leder er de likevel prisgitt frivilligheten for å gjennomføre de fleste av arrangementene sine. Her forteller de litt om hvilken betydning frivilligheten på Frøya har for storhallen.

Frøya Storhall er en av Midt-Norges 3 innendørs fotballbaner med 11`er-bane. Vi åpnet høsten 2016 og har hatt ei fantastisk utvikling. Vi har i snitt 1600-1800 besøkende pr uke, og barn og voksne i alle aldere er brukere hos oss. I tillegg til fotballbane inneholder bygget golfsimulator, klatrehall, treningssal, garderober, møterom og kontorer. Vi har fysioterapeuter som har sitt virke i vårt servicebygg, i tillegg til de har vi leieavtale med Maxtrim, som disponerer treningssalen for sine medlemmer på kveldstid og i helgene.


Fotballhallen er plassert på Sistranda og ruver godt med sine 22,5 meter i høyden bak kommunehuset.
Vi har ulike arrangement gjennom året og det er kun kreativiteten som stopper oss i hva vi kan arrangere av aktiviteter.
Faste arrangement i hallens fasiliteter er årlige messer, fotballskoler, aktivitetsdag, klatrekurs og fotballkamper.


For at vi skal opprettholde drift og aktivitet er vi avhengig av å ha et godt samarbeide med både næringsliv og frivillige. Det at frivillige ønsker å bidra med sine hender til gjennomføring av aktivitet er gull verd for oss- det skaper samhold, vennskap og sosial stimuli. 

Ønsker du å være med oss på laget å bidra når vi trenger en hjelpende hånd? Ta gjerne kontakt med Therese på post@froyastorhall.no/ telefon 41935850.
2024 © Frøya frivilligsentral