Miljøuka - Aktivitetsdag i Frøya Storhall

I forbindelse med miljøuka arrangerer Frøya kommune aktivitetsdag for barn og unge i Frøya Storhall

Alle kommunens barnehager, skoler, oppvekstsenter og andre inviteres til en aktiv og morsom dag i hallen, da med miljø i fokus.

 Dørene i Storhallen åpner kl 9.30.

Fra kl 10.00-12.00 vil Bjørnis være på besøk i hallen. Det vil være mulig å hilse på, få en klem av og kanskje til og med danse litt med den populære bamsen. Det vil bli satt opp fotovegg, så det er også mulig å få foreviget seg selv sammen med den store helten.

Det vil bli pølsefest. Man kan spise så mange pølser man vil, når man vil! Hoppeslott vil bli tilgjengelig, og vi vil i tidsrommet 10.00-12.00 få besøk av blålyspatruljene våre som skal forelle litt og svare på spørsmål om hva de bidrar med når det kommer til miljøarbeid.

Barnehager (evt avdelinger) og skoler (gjerne klassevis) inviteres til en uhøytidelig konkurranse om å lage det flotteste og mest kreative biehotellet av gjenbruksmaterialer eller det de finner i naturen. Det vil bli satt sammen et dommerpanel, og det blir en veldig flott premie til den barnehagen eller den klassen som stikker av med seieren. Vi fikk inn mange flotte insekthoteller i fjor og håper å toppe dette i år! Kåringen vil skje ca kl 11.20, så det er viktig at biehotellene kommer på plass så fort som mulig denne dagen, og da seinest kl 10.30.

Kl 11.30 vil det bli storstilt show med PK-Naturfag Rocker! PK er kjent for sine kule eksperimentshow som virkelig viser ungdom hvor kult dette faget kan være. Det inneholder ofte flammer, smell og skum for å nevne noe. Showet er lagt opp for å fenge 7.-10.trinns elever, men er like kult om du er 3 år eller 90 år.

Er du nysgjerrig, digger Bjørnis, PK eller pølser er du hjertelig velkommen til Frøya Storhall denne dagen!

2024 © Frøya frivilligsentral