Neon Party for mellomtrinnet

Velkommen til storslått NEON-PARTY på Frivilligsentralen

Dessverre måtte vårt lenge planlagte Hawaiiparty utgå på grunn av tekniske problemer i svømmehallen. Da var gode råd dyre! Hva kunne være kult nok til å kunne erstatte årets avslutning for mellomtrinnet?

Vi mener selv at vi har funnet det. Det kule, ultimate konseptet som kan gjøre godt igjen at Hawaiipartyet så langt er satt på vent, nemlig NEON-PARTY!

Masse lyd, tøff musikk , laser og neonlys, masse neon lys!!!

Vi demper alt annet lys og setter opp kraftige uv lys som får alt hvitt og neonfarger til å lyse opp.

Her kan alle være kreative ved å dekorere seg selv eller andre med tøff sminke, lightstick, ansiktsmaling, hårstriper, neglelakk og neontatoveringer som lyser i mørket!

DETTE BLIR TØFT!

Amfiet fylles med festglade barn, som har kledd seg i farger som blir skikkelig kule i lyset fra neonlight. Vi har booket inn egen DJ, som igjen har med seg masse stilig! Neonmaling, tattoeringer, neglelakk, spray og annet tøft som får kule effekter i lyset nede i amfiet. Det vil som alltid bli servert taco, slushmaskina skrus på, alle får gigaglowsticks, kanskje snurres sukkerspinnet i gang, og man skal ikke se bort i fra at popcornvogna også blir rullet ut. Denne kvelden skal vi virkelig kose oss, ikke spare på noe! Vi har også leid inn en tøff fotoboks som tar bilder, og printer de ut med en gang på skikkelig fotopapir. Bildene får barna med seg hjem.

Dette blir skoleåret 222/23`s aller siste arrangement her på Frivilligsentralen for dette mellomtrinnkullet, selv om vi skal kose oss sammen både på skumparty, på sommerleir og med sommer-Frøya før vi takker av skoleåret for godt!

Det har vært en glede og en ære å få henge med dere dette skoleåret, og vi gleder oss stort til denne kvelden. Vi håper å få solgt alle de billettene vi har, husk det er begrenset antall. Vi refunderer ikke solgte billetter!

Med oss på laget når vi arrangerer Neonparty har vi som alltid Frøya Menighet.

2024 © Frøya frivilligsentral