Rødt Frøya, politikk er også frivillig arbeid

Frivilligsentralen feirer Frivillighetens år med en presentasjonsrunde av Frivilligheten på Frøya. Det være seg idrettslag, grendelag, politiske partier, trossamfunn, strikke og hundeklubber og mye mye mer. I dag skal vi lære mer om lokalpartiet Rødt Frøya.
Rødt Frøya er et ganske ferskt lokalparti på Frøya. Vi var tidligere sammen med Rødt Hitra, men da vi fikk inn egne representanter i kommunestyret på Frøya i 2019, valgte vi å skille lag da politikken på Hitra og Frøya er forskjellig. Hjertesaken til Rødt er jo kampen mot Forskjells-Norge. Vi ser at de som har mye fra før stadig får mer og det blir et klasseskille i samfunnet vårt. Folk sorteres etter størrelsen på lommeboka, og sånn skal det ikke være! For lokallaget vårt sin del har også kampen mot vindkraft vært veldig viktig.  


Å være engasjert i politikk innebærer jo en del frivillig arbeid, men det er utrolig spennende og givende å få være med å påvirke hverdagen og livene til folk. For det er jo faktisk det politikken gjør. Hvordan skolene og barnehagene våre er, veiene vi kjører og går på. Derfor er det så viktig at folk engasjerer seg!  


Lokallaget pleier å ha medlemsmøter med forskjellig tema og politiske stands ved valgår og ved aksjonsdager. Det blir jo et felleskap der vi støtter hverandre og diskuterer tema som opptar oss. Vi opplever å få stadig flere medlemmer, og har selvfølgelig plass til flere. Alle er velkommen til Rødt Frøya.
2024 © Frøya frivilligsentral