Sommermarked ved Frøya Helsetun

Det har blitt en tradisjon for Frivilligsentralen å bidra under Frøya Helsetuns Sommermarked. Dette er en tradisjon vi verdsetter høyt.

Det ble et heidundrende Sommermarked også denne gangen. Selv om kalenderen viser sommer betyr ikke det stort for værgudene. Det er tungt å planlegge noe der været er så avgjørende. Men arbeidsgruppa ser ikke mørkt på noe. Sammen bretter vi opp ermene og gjør så godt vi kan ut i fra de forutsetningene vi har, og sammen er vi dynamitt.

For en dag det ble. Det meste av markedet ble flyttet innendørs. Luksus med nye store lokaler som gjør dette mulig. markedet ble åpnet av ordfører kristin Strømskag. Det ble markering av livsgledeprisen, grilling av laks, pøler og burgere, flotte stands med mye kjekt å kjøpe, lykkehjul og tombola, musikk av trubadur Erik Hoel, klovn på besøk, Frøyadansen, underholdning av Dyrøy oppvekstsenter, musikk av trekkspillklubben, dans fra Mausund og Frøya seniordans. Ikke minst fantastisk innsats av frivillige og ansatte. Dagen ble avsluttet med tidenes kakebord. Det er ingen tvil om at samarbeid på tvers av avdelinger i kommunen samt bruk av frivillige gir det aller beste resultatet.

VI GLEDER OSS TIL NESTE ÅR!


 

2024 © Frøya frivilligsentral