Sykle til jobben - Frøya i form

Sykle til jobben er en kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Kampanjeperioden er fra 19. april til 17. juni 2022. Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse.

Frøya i form er en aktivitetskampanje i regi bedriftsidretten og Sykle til jobben. Kampanjens mål er å få flest mulig med i så mye hverdagsaktivitet som mulig. Her registrerer alle deltakerne ALL sin fysiske aktivitet. Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig og morsom konkurranse

Sykle til jobben har holdt på siden 1973 og har etter hvert blitt mye mer enn bare sykkel! Dette ønsker Frøya kommune å være en del av og håper å få med seg mange frøyværinger på den lokale utgaven "Frøya i form". Hovedmålene er å stimulere til økt hverdagsaktivitet i tillegg til å ha fokus på en aktiv reisevei til og fra jobb. Det er ikke bare sykling som teller, men padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening er også eksempler på poenggivende aktiviteter. Alle som registrerer poeng er med i trekningen av fantastiske premier! Se mer informasjon på Sykle til jobben eller last ned appen med samme navn, finn din kommune og registrer deg. 


2024 © Frøya frivilligsentral