Vi reiser til Trondheim

Frivilligsentralen setter opp kulturbuss for barn 13.november!
Vi inviterer med oss barn fra mellomtrinnet tilhørende Frøya kommune på kulturbuss til Olavshallen hvor vi skal se forestillingen Putti Plutti Pott. Dette er et gratis tilbud for barn i nevnte aldersgruppe, vi har plass til 14 stk.


Vi reiser fra Frivilligsentralen kl 9.00. På Maxi Taxien blir det litt lett underholdning for å få tiden til å gå. Vi sørger også for frukt og annet å spise/drikke slik at vi er klare til å gå på forestilling kl 12.00. Etter forestillingen skal vi spise pizza på Egon. Og hvem vet, kanskje blir det en annen aktivitet også før vi vender nesa tilbake til Frøya.


Vi har som nevnt et begrenset antall plasser. Om ditt barn ønsker å delta send en mail til frivilligsentralen@froya.kommune.no. 


Reiseledere for anledningen blir Aina Sørdal og Siw Aina Strømøy


Litt om forestillingen: 
Julefortellingen om Putti Plutti Pott er en av Norges mest populære førjulsfortellinger.
Du vil få møte Petter, Caroline og Onkel Per, sammen med alle de andre som utgjør dette stemningsfulle stykke, skrevet av Per Asplin. For mange blir det ingen skikkelig julestemning uten sangene og historien om den lille nisseguttens reise med Julenissens trylleskjegg! Historien begynte som bok, og den ble snart spilt inn både på plate og som tv-serie. I 1987 ble historien skrevet om og utvidet til denne musikkdramatiske versjonen.
Det har gjennom årene vært en rekke kjente og flinke skuespillere i de forskjellige rollene, og Per Asplin spilte selv rollen som Onkel Per frem til sin død. Asplin valgte Knut Morten Damm som sin etterfølger, og han gjør en fabelaktig jobb. Best av alt er allikevel at Julenissen hvert eneste år, spilles av selveste Julenissen!


Ønsker dere å se bilder fra tidligere forestillinger finner dere noen her: https://putti.no/bilder
2024 © Frøya frivilligsentral