Julebyen

Bli med oss å sette opp vår fantastiske Juleby.
Den flotte julebyen vår skal også i år settes opp på Frøya Helsetun. Vi valgte å flytte den fra sentralen og dit i fjor, for at flest mulig skal få glede av den i førjulstia.


Men, for å gi julebyen rettferdighet trenger vi hjelp av kreative sjeler. Vi skulle gjerne ha fått med oss noen som er (laaaangt) mer kreativ, og med et (laaaangt) bedre øye for estetikk enn oss selv 🤓 Vi må innrømme at det fulle potensialet i julebyen enda ikke er hentet fram. Vi trenger hjelp! 😇


Vi håper også at det finnes et handy menneske der ute som kan hjelpe oss med å snekre litt slik at vi får deler av byen opp i høyden. Vi trenger små elementer som skaper høydedrag, tuneller osv. Vi står selvsagt for materialkostnader.
Vi håper at noen der ute føler seg kallet til å hjelpe oss. Vi er selvsagt til stede og bistår hele veien med oppakking og batteriskifting mm. 


Datoen for å sette opp julebyen er satt til 22.november fra kl 15.00 på Frøya Helsetun.


Julebyen vår er fantastisk, og skaper masse livsglede for både ung og gammel. Byen vil være åpen under årets juletretenning, blir godt besøkt av skoler og barnehager, og beboerne er stadig ned for å se. I tillegg vil det være åpent for publikum hver dag frem til begynnelsen av januar. Dette er god gammeldags julemagi ❤️






2024 © Frøya frivilligsentral